Underbart!

Vi hade det helt underbart i grekland, att så se alla historiska platser var mäktigt!!! Vädret var toppen oxå så det kunde inte bli mkt bättre. Nu efter jullovet blir det att försöka att välja ut de blider vi ska använda oss av och redigera dom och även skriva lite text till det. Så just nu har vi inte så mkt att göra. Men detta kommer att bli GRYMT!!


Copenhagen

just nu star jag och marta i hotellobbyn, och uppdaterar lite...
Idag har vi befunnit oss i kopenhamn det har varit valdigt spannande.
Nu skriver jag och marta ist pa en annan blogg under resans gang.
BESOK nilssonigrekland.blogg.se

Tack och hej leverpastej!

Woop woop

Är så sjukt taggad tills Märta och jag åker imon eller rättare sagt idag, åker om typ 9 timmar!! SJUKT! Idag har jag iaf packat allt (förhoppningsvis) känns alltisd som att man glömmer något! Men bara man har med sig det viktigaste så ska man nog klara sig. Iaf imon så kommer vi ju att hänga i Köpenhamn, kommer bli as trevligt tror jag. Hängde ju aldrig med dit när hela klassen skulle åka dit, so sad! Nej men kanske borde sova snart om jag ska orka med morgondagen. Ciao!!!

Sen uppdatering

Glömde att uppdatera efter att Märta och jag hade planerat ännu mer, så tänkte skriva lite om det nu. I tisdags satte vi oss i cafeterian efter skolan för att kunna planer ännu mer om våran resa. Om jag tänker rätt nu så har Märta och jag 12 platser att besöka i Grekland..och förhoppningsvis ska det gå som planerat med det. Vi vill besöka en ö som heter Aegina, men vi är osäkra på om vi kan ta oss dit, eftersom att när vi ska boka båt dit så står det att det inte går, men när vi kommer dit så får vi väll kolla upp det lite mer. Nu är det inte lång tid kvar, ååh kommer att bli så kul. VILL ÅKA NU!! Imon blir det att packa och sen åker vi runt 9 på morgonen på lördag från Kalmar. AWESOOOME!!!

RSS 2.0